Tealium
flow-image

Hoe gedijen in de nieuwe wereld van conversiemeting met Tealium + Google

Deze bron is gepubliceerd door Tealium

Als adverteerder vertrouwt u op nauwkeurige conversies om aan te tonen dat uw campagnes daadwerkelijk inkomsten genereren en om de nodige optimalisaties door te voeren. Dus wat gebeurt er wanneer obstakels zoals het verlies van cookies van derden in het advertentie-ecosysteem komen en uw toegang tot deze cruciale conversiecijfers beïnvloeden? Gelukkig zijn wij hier om u te helpen dat uit te zoeken! We hebben onlangs gesproken met Google's Conversion Measurement Product Lead, Namrata Chakrabarti, over hoe ons partnerschap merken kan helpen deze uitdagingen aan te gaan en zich op te stellen voor succes op de lange termijn.Download deze blog nu om de belangrijkste uitkomsten van het webinar te bekijken!

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Marketinganalyse, Marketingstrategie, Klantanalyse, Klantrelatie, Data mining, Digitale marketing, Online marketing, Datagedreven marketing, Doelgericht, Display advertenties