Marketo
flow-image

De definitieve gids voor marketinggegevens en -analyse

Deze bron is gepubliceerd door Marketo

Marketingstatistieken en -analyses kunnen, als ze goed worden uitgevoerd, een strategische factor zijn voor vertrouwen, een groter budget en een grotere zakelijke impact. De CMO van vandaag de dag besteedt meer tijd en budget dan ooit tevoren om de prestaties en de invloed van marketing op groei te begrijpen.Marketing mist geloofwaardigheid. Vaak denken leidinggevenden buiten de marketingafdeling dat marketing alleen bestaat om de verkoop te ondersteunen of dat het een kunstnijverheidsfunctie is die feestjes geeft, Tweets produceert en logo's op pennen zet. Hoe dan ook, marketing krijgt vaak niet het respect dat het verdient.

Download nu

box-icon-download

*vereiste velden

Please agree to the conditions

Door het aanvragen van deze bron, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Uw gegevens worden beschermd door ons privacybeleid. Indien u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen via dataprotection@headleymedia.com.

Gerelateerde categorieën Marketingsoftware, Marketinganalyse, Marketingstrategie, Klantanalyse, Klantrelatie, Data mining, Digitale marketing, Online marketing, Datagedreven marketing, Doelgericht, Display advertenties, Marketingautomatisering, Contentmarketing, Inkomende marketing